Başkan Gürün Vatandaşların Kurban Bayramı’nı Kutladı

25.08.2017

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Kurban Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

Ulusal ve dini bayramların vatandaşları bir araya getirmesi, dayanışmanın, paylaşmanın, yardımlaşmanın yaşanması, sevgi ve saygı ile toplumun bütünleşmesi açısından önemli günler olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bütün vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak sevdikleri ile huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Yaşadığımız coğrafyanın ve dünyanın sevgi ve barışın ortak dil olduğu birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Bu birliktelik duygularının en yoğun yaşandığı bayramlarımız, sevgi ile bir araya geldiğimiz, bütünleştiğimiz, komşularımızla paylaştığımız, aile büyüklerini ziyaret ettiğimiz özel günlerdir. Bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın sevdikleri ile mutlu, huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyor, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.