Başkan Gürün Vatandaşların Bayramını Kutladı

23.06.2017

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Ramazan Bayramı için bir kutlama mesajı yayımladı.

Ramazan ayında sevginin, hoşgörünün, paylaşmanın arttığını, aynı sofra etrafında bir araya gelindiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bayramların herkesi bir araya getirmesi, birlik ve beraberliği arttırması açısından önemli olduğunu söyledi.

“Ramazan Sevgi , Hoşgörü, Birlik, Beraberlik ve Paylaşmaktır”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Bayramlarımız toplumlarda birlikteliği, beraberliği, dayanışma duygusunu arttıran, paylaşmayı öğreten özel günlerdir. Ramazan Ayı’da vatandaşlarımızın birbirleriyle iftar yaptıkları, yemeğini paylaştıkları, komşuluk duygularının arttığı, dayanışmanın tam anlamıyla yaşandığı hayırlı günlerdendir. Ülkemizin içinde bulunduğu durumda bir olmaya, dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.  Ülkemizde ve tüm dünyada barışın egemen olduğu, geleceğe umutla ve birlikte bakabildiğimiz, sevginin ve hoşgörünün bütün gönüllere hakim olduğu, birlik ve beraberliğin sınırsız yaşandığı, yaşlısıyla genciyle herkesin kucaklaştığı bu hayırlı günde bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor, herkesin sevdikleriyle mutlu, huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum.” dedi.