Meclis Canlı

Başkan Gürün tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı


01.05.2022


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı.

 

Ramazan ayının paylaşmayı, dayanışmayı, yardımlaşmayı arttırdığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün iftar sofralarındaki, gönüllerdeki birlik ve beraberliğin Ramazan Bayramı’nda da devam edeceğini belirtti ve tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 

“Bayramlar hatırlanmak, önemsenmek, dayanışma ve yardımlaşma ile yüzleri güldürebilmektir.”

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Bayramlar, tüm aileyi bir araya getiren, özellikle çocukların sevindirildiği, dargınların barıştığı, gelenek ve göreneklerle kutlanan özel günlerimizdir. Salgın nedeni ile birkaç yıldır bayramlarımızı mesafelerle kutluyor, sevdiklerimize sarılamıyorduk. Vaka sayılarındaki düşüş, yasakların kalkması ile toplumsal olarak rahatlasak da sevdiklerimizin sağlığını düşünerek tedbiri elden bırakmadan bayramlarını kutlamalı, onları ziyaret ederek sevindirmeliyiz. Çünkü bayramlar hatırlanmak, önemsenmek, dayanışma ve yardımlaşma ile yüzleri güldürebilmektir.

 

Sevgi, hoşgörü ve güler yüzün şehri Muğla’mızda tüm hemşehrilerimizin, bayramı Muğla’mızda geçirecek tüm misafirlerimizin Ramazan Bayramı’nda da Büyükşehir ailesi olarak hizmetindeyiz. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, herkese mutlu, huzurlu, sağlık ve barış dolu bir bayram diliyorum.” Dedi.