Başkan Gürün tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı

17.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı.

Kurban Bayramı mesajında, ülke olarak siyasi, ekonomik, sosyal olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, bu zor günlerde toplumu bir arada tutan, birbirine bağlayan, sevgiyle, hoşgörü ile paylaşmanın, bölüşmenin yaşanacağı mutlu bir Kurban Bayramı yaşanmasını dilediğini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ülke olarak gerek siyasi, gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak çok değişken, belirsiz ve yarın ne olacak dedirten günlerden geçiyoruz. Temelleri 1923 yılında demokrasi, özgürlüklerle, çağdaş, üreten bir Türkiye anlayışı ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından atılan, onun ilke ve devrimleri ile kısa zamanda üreten, fabrikalar kuran, dışa bağımlı olmayan güçlü bir ülke haline gelen Türkiye yine bu karamsar günleri aşacak, çağdaş medeniyetler seviyesine çıkma için gereken atılımı gösterecek güce sahiptir. Birlik ve beraberliğe belki de en fazla ihtiyacımız olduğu bugünlerde Kurban Bayramı ile sevgi ile paylaşmalı, hoşgörü ile bölüşmeli, güleryüzle küslükleri ortadan kaldırmalı, büyüklerimizi ziyaret edip ellerini öperek onları sevindirmeliyiz. Tüm vatandaşlarımıza sevdikleri ile geçireceği mutlu, umutlu bir bayram diliyor, Kurban Bayramları’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.