Başkan Gürün, “Sağlığım Yerinde, Görevimin Başındayım”

03.09.2020

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, geçirdiği küçük cerrahi operasyonun ardından sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamak için basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde küçük bir cerrahi operasyon geçiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Başkan Gürün, kamuoyunda bilgi kirliliği yaşanmaması ve durumunun gayet iyi olduğunu açıklamak için gazetecilerle bir araya geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası toplantı salonunda yapılan basın açıklamasında gazetecilerle bir araya Başkan Gürün, ciddi bir sağlık sorununun bulunmadığını belirtti.