Meclis Canlı

Başkan Gürün Ortaca Muhtarları İle Bir Araya Geldi


30.03.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme toplantıları için Ortaca ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.  Muğla Büyükşehir Belediyesi 2014-2017'de İl genelinde yaptıkları, 2018'de yapacakları için düzenlediği Bilgilendirme toplantılarına Ortaca ilçesinde devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ve Ortaca ilçesi muhtarlarının katıldığı Bilgilendirme toplantısında muhtarlar, belediye başkanlarına hizmetleri için teşekkür etme ve taleplerini yüz yüze iletme fırsatı buldular. Ortaca muhtarları özellikle Büyükşehir Belediyesi'nin kendileri için kurduğu Muhtarlar Masası'ndan, evde bakım hizmetlerinden, ulaşımda dönüşümle otobüslerden, mezarlık hizmetlerinden, haşere ilaçlama hizmetlerinden ve MUSKİ'den memnun olduklarını söylediler ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'e teşekkür ettiler.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik Büyükşehir olan Muğla'da ilk başlarda ilçe belediyeleri olarak yasadan kaynaklanan sıkıntılar çektiklerini, buna rağmen Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile ilçelerine ve Muğla'ya büyük hizmetler yaptığını söyledi. İlçe belediyesi olarak yol çalışmaları, okullara ve ibadethanelere yardım gibi hizmetler verdiklerini söyleyen Karaçelik, Bilgilendirme toplantısı ile muhtarlarla kendilerini bir araya getiren ve ilçelerine büyük hizmetler gerçekleştiren  Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'e teşekkür etti.   

Başkan Gürün; "4 Yılda Vatandaşlarımıza Söz Verdiğimiz Hizmetleri Gerçekleştirmenin, projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün Muğla'nın Büyükşehir Belediyesi olmasından itibaren bugün itibariyle 4. yılı doldurduklarını ve bugüne kadar vatandaşlara verdikleri hizmet sözlerini tek tek gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; "Öncelikle Siirt'ten gelen acı haberle yüreğimiz yandı. Şehit olan korucularımıza Allah'tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Terörün her türlüsünü kınıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde kol kola bu zor günleri de aşacağız. Muğlamızda büyük bir aileyiz. Bugün Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak 4. yılımızı doldurduk. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri gerçekleştirmenin, hedeflerimize bir bir ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yollardan ulaşıma, tarımdan suya, sağlıktan çevreye, spordan kültür etkinliklerine kadar Muğla'mıza birçok alanda hizmet ediyoruz. Bugüne kadar Muğla'mıza 862 Milyon TL yatırım yaptık ve bu da Muğla'mıza kurumlar arasında ilimize yapılan en büyük yatırım. Ortaca ilçemize de bugüne kadar 47 Milyon TL yatırım yaptık. Atatürk Bulvarı, Dalyan yolu, Kemal Şahin bulvarı yol ve meydan düzenlemeleri, alt yapı ve kanalizasyon hizmetleri, tarımsal desteklemeler, spor tesisleri, sağlık hizmetleri gibi birçok farklı hizmeti vatandaşlarımızla buluşturduk. 2018 yılında da Ortaca Kültür Evi ve otogar projelerini Ortaca'mıza kazandıracağız. Siz değerli muhtarlarımızla, ilçe belediye başkanlarımızla sevgi, hoşgörü ve güleryüzlü hizmet anlayışı, Hedefimiz1Muğla1Bir sloganımızla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz"dedi.