Meclis Canlı

Başkan Gürün Milas Muhtarları ile Buluştu


04.04.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bilgilendirme Toplantısı için Milas ilçesi muhtarlar ile bir araya geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2014-2017'de İl genelinde yaptıkları, 2018'de yapacakları için düzenlediği Bilgilendirme toplantılarına Milas ilçesinde devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milas ilçesi muhtarlarının katıldığı Bilgilendirme toplantısında muhtarlar, belediye başkanlarına hizmetleri için teşekkür etme ve taleplerini yüz yüze iletme fırsatı buldular.

Milas Muhtarları; “Gocaman Şehir Hizmetleri ile Her An Yanımızda”

Milas muhtarları Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla hem Büyükşehir’den hem de ilçe belediyesinden hizmet aldıklarını ve mahallelerine ve ilçelerine yapılan hizmetlerden memnun olduklarını söylediler. Büyükşehir Belediyesi’nin tarımsal desteklemeleri, içme suyu çalışmaları, mezarlık hizmetleri ve özellikle kırsal mahallelerdeki yol çalışmaları ile kendilerine her türlü hizmeti ulaştırdıklarını söyleyen muhtarlar, mahallelerine ve ilçelerine yapılan hizmetler için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’e teşekkür ettiler.

Muhammet Tokat; “Büyükşehir Milas’a Büyük Hizmetler Yaptı”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra ilçelerine yapılan alt yapı çalışmaları, katı atık düzenli depolama tesisleri, esnafa dayalı ulaşımda dönüşüm, yol çalışmaları gibi büyük hizmetlerin kısa zamanda başarıldığını söyledi ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Milas genişliği, büyüklüğü ve 132 mahallesi ile Muğla’nın en fazla hizmet bekleyen ilçelerinden biri. Muğla Büyükşehir Belediyesi 2014-2017 yılında ilçemize büyük yatırımlar yaptı. Alt yapı, kanalizasyon, yol çalışmaları, esnafa dayalı ve Türkiye’ye örnek olan ulaşımda dönüşüm ve Milasımız için en önemlisi dünya standartlarında Katı Atık Düzenli depolama tesisi ve daha birçok hizmet. İlçe belediyesi ve Büyükşehir Belediye’miz siz değerli muhtarlarımızla uyum ve koordineli olarak çalışıyor, hizmet üretiyoruz. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’mıza ilçemize ve Muğla’ya yaptıkları için teşekkür ediyorum.

Başkan Gürün; “Muğla Hizmetin En İyisini Hak Ediyor”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, doğal ve tarihi güzellikleri ile Muğla’nın ve Muğla’da yaşayanların hizmetin en iyisini hak ettiğini, Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak mesai saati gözetmeden Muğla için çalıştıklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak 2014 yılında göreve geldik ve dördüncü yılımızı doldurduk. Muğla 13 ilçesi, 566 mahallesi ile geniş ve hizmet bekleyen bir coğrafya. Muğlamıza bugüne kadar 882 Milyon yatırım yaptık ve yasadan kaynaklanan belediyemize devredilen borçların da 273 Milyon TL’sini ödedik. 2018’de 426 Milyon yatırım bütçesi ayırdık. Milas ilçemize bugüne kadar devrolan borçlarla birlikte 234 Milyon yatırım yaptık. Siz değerli muhtarlarımız ve ilçe belediyelerimizle birlikte Muğlamız için mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Muğla ve vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Sizlerden aldığımız güven ve destekle, sevgi, hoşgörü ve güleryüzle Muğlamıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.