Meclis Canlı

Başkan Gürün mesai ve yol arkadaşları ile bir araya geldi


28.12.2018

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ilçelerde düzenlenen, 5 yılda yapılan faaliyetlerin anlatıldığı Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme toplantılarının Menteşe ayağına katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kurulduğu günden bu yana yaptığı hizmetleri anlattığı bilgilendirme toplantılarının Menteşe İlçesi ayağına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’de katılarak personeli ile bir araya geldi. Datça ilçesinden başlayan ve Milas ilçesinde devam eden bilgilendirme toplantılarında Muğla genelinde ve ilçe özelinde yapılan hizmetler personele ve vatandaşlara sunum eşliğinde anlatılarak 5 yılda hep birlikte yapılan hizmetler ve başarılan projeler anlatılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan bilgilendirme sunumu Basın Yayın Halkla İlişkiler Şube Müdürü Taner Yiğit tarafından yapılarak merkez ilçe Menteşe ve diğer ilçelerden gelen personellere 5 yıllık hizmetler anlatıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla’ya en fazla yatırım yapan kurum olduğunun altını çizen Taner Yiğit 2014-2018’de 13 ilçede yapılan hizmet ve projeleri katılımcılara anlattı.

Başkan Gürün, “Büyükşehir Belediyesi hepimizin ortak değeridir”

Bilgilendirme toplantısında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin personel sayısı ve kurumsal yapısı ile Muğla’da büyük bir aile olduğunu söyledi ve Muğla gibi bir şehirde yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduklarını belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “2014 yılında sizlerle birlikte olmayan bir belediyeyi kurduk. Birçok personelimiz farklı kurumlardan, farklı çalışma disiplini içerisinden geldi. Kısa sürede yapılanmasını ve kuruluşunu tamamlayan Büyükşehir Belediyemiz farklı kurumlardan gelseler de Büyükşehir Belediyesi çatısı altında bir araya gelen siz kabiliyetli personelimiz sayesinde 13 ilçeye hizmetleri ile ulaşır hale geldi. Büyükşehir Belediyemiz vatandaşlara verdiği hizmetler, güzel Muğla’mıza kattığı değerler ile hepimizin ortak değeri. 5 yılda sizlerin emeği ve hizmetleri ile Muğla’mızda güzel hizmetlerin, projelerin altına birlikte imza attık. Bu hizmetlerin vatandaşlarımıza anlatılması, sizlere vatandaşlarımızdan herhangi bir soru gelmesi halinde cevaplayabilmeniz için 13 ilçemizde ve yaşadığınız ilçede yapılanları bu sunumlarla sizlerle paylaşıyoruz. Vatandaşlarımız birçok hizmeti beğenebileceği gibi eleştiredebilir. Vatandaşlarımıza doğru bilgiyi vermek, eleştirisine nedenleri ile cevap verebilmek için çalıştığımız kurumun yaptığı hizmetleri bilmeli, bilmiyorsak da gerekli bilgiyi anında öğrenerek vatandaşlarımızı aydınlatmalıyız. Bizler Muğlamızın ve vatandaşlarımızın hizmetkarıyız. Büyükşehir ailesi olarak hizmette 5.yılımızı dolduruyoruz ve gurur duyacağımız hizmetleri yaşadığımız şehrimize kazandırdık. Bu kurumun sahibi sizler ve vatandaşlarımız. Sizlere bugüne kadar mesai saati gözetmeden 7/24 verdiğiniz hizmetler, mesai ve yol arkadaşlığını için teşekkür ediyor, önümüzdeki dönemde birlikte daha güzel hizmetlerin altına imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Hepinizin yeni yılını kutluyor, 2019’da sevdiklerinizle, mutlu, umutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum.” dedi.