Meclis Canlı

Başkan Gürün Kurban Bayramı’nı Kutladı


19.07.2021


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı ve herkese sağlıklı, huzur dolu bir bayram diledi.

 

Bayramların sevgiyle paylaşmak, hoşgörü ile buluşmak, güler yüzle bir araya gelmek olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün pandeminin bayram kutlamalarını da etkilemesine rağmen herkese sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram dilediğini söyledi.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Bayramlar bizler için tüm aile üyelerinin bir araya geldiği, yepyeni kıyafetlerin alınarak bayram sabahı giyildiği, büyüklerin ellerinden saygıyla, küçüklerin gözlerinden sevgiyle öpüldüğü, kocaman sofraların kurulduğu, paylaşmanın, bölüşmenin yaşandığı, karşılıksız iyiliklerle gönüllerin alındığı çok özel günlerdir. Pandemi nedeniyle sevdiklerimizle aramıza mesafeler girse de sağlık kurallarına dikkat ederek bu özel günlerini kutlayabilir, onların hep yanlarında olduğumuzu hissettirebiliriz. Nerede o eski bayramlar demeden, büyüklerimize saygımızı, küçüklerimize sevgimizi mesafelere rağmen gösterebiliriz. Belki de en önemlisi toplum refahının düştüğü, ekonomik alım gücünün azaldığı bugünlerde bir elin verdiğini diğer el görmeyecek şekilde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olabilir onların da umudu, mutluluğu olabiliriz. Bir tutam sevginin her gönle girebileceğini, açamayacağı kapı olmadığını bilmeliyiz.

 

Başkan Gürün; “Sevgiyi, umudu, mutluluğu bölüşerek çoğaltalım”

Kurban Bayramı’nda da ülkemizin en çok tercih edilen ili olan Muğla’da Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz hemşehrilerimiz, yerli ve yabancı misafirlerimiz için tam kadro görevinin başında olacak, hiçbir sıkıntı yaşanmaması için tedbirlerini alacaktır. Bizler yine sağlık kurallarına, sosyal mesafemize dikkat ederek tedbiri elden bırakmayalım ve huzurlu bir bayram geçirelim.

 

Sevgiyi bölüşerek çoğalttığımız, umudun, mutluluğun yüzlerde gülümseme olduğu en önemlisi de sağlık ve huzurla geçireceğimiz bir bayram diliyor, Kurban Bayramı’mızı kutluyorum.