Meclis Canlı

Başkan Gürün Kurban Bayramı’nı kutladı


09.08.2019


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Kurban Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı özel günler olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün toplumumuzu bir arada tutan, birbirine bağlayan, sevgiyle, hoşgörü ile paylaşmanın, bölüşmenin yaşanacağı mutlu bir Kurban Bayramı yaşanmasını dilediğini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Toplum olarak bizleri bir arada tutan, gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı özel günlerimizden biri de bayramlarımız. Sevgi ve hoşgörü duyguları içerisinde buluşmalar yaşanacak, aile büyükleri ziyaret edilecek, kaybettiklerimiz saygı ile anılacak ve en önemlisi de karşılıksız paylaşma ve dayanışma en üst seviyede yaşanacak. Tüm vatandaşlarımıza sevdikleri ile geçireceği mutlu, umutlu bir bayram diliyor, Kurban Bayramları’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 “Büyükşehir Ailesi Olarak bayramda da vatandaşların huzuru ve mutluluğu için görev başındayız.”

Türkiye’nin en gözde şehirlerinden biri olan Muğla’nın Kurban Bayramı’nda da yerli ve yabancı misafirlere ev sahipliği yapacağını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir ailesi olarak tüm birimleri ile Kurban Bayramı’nda da vatandaşların huzuru, mutluluğu ve keyifli vakit geçirmesi için görev başında olacaklarını belirtti.