Başkan Gürün Karaçay Köprüsü Çalışmalarını Yerinde İnceledi

07.05.2018

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün yapımı tamamlanan Karaçay Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Seydikemer İlçesi Korubükü Mahallesi ile Antalya İli, Kaş İlçesi, Palamut-Aklar Mahallelerini birbirine bağlayan ve sel nedeniyle zarar gören köprünün yapımı Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışmaları ile tamamlandı. 102 metre uzunluğunda olan ve 2 Milyon 137 Bin 512 TL ye mal olan köprünün bütçesi iki Büyükşehir Belediyesi tarafından yarı yarıya karşılandı.

Başkan Gürün; “Karaçay Köprüsü İki Büyükşehir Belediyesi’nin örnek çalışmasıdır.”

Köprünün son durumunu yerinde inceleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün iki Büyükşehir Belediyesi’nin örnek bir çalışmasının vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi ve köprünün iki komşu şehri, ilçeleri ve mahalleleri güvenle birbirine bağlayacağını belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Vatandaşlarımızın güvenli yollarda seyahat etmeleri, sevdiklerine ulaşabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar sorumluluğumuzdaki yolların 2210 kilometresinde asfalt çalışmalarını tamamladık. Yatay, düşey işaretlemeleri, sanatsal yapıları, gerekli yerlerde otokorkulukları, sarı çizgileri ile yollarımızı güvenli ve modern hale getirdik. Sadece yol çalışmalarına 360 Milyon TL yatırım yaptık. Antalya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte iki şehrimizi birbirine bağlayan köprünün yapımını tamamladık. Bölgeleri farklı olsa da vatandaşlarımıza hizmet anlamında iki Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinin ülkemize de örnek olacağına inanıyorum.” dedi.