Meclis Canlı

Başkan Gürün, Fethiye'de Muhtarlar İle Buluştu


20.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Hizmet Binası'nda Fethiye ilçesindeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Hizmet Binası'nda gerçekleşen toplantıya Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Tarım, Fen İşleri Daire Başkanları, MUSKİ Genel Müdürü, Fethiye mahalle muhtarları katıldı. Muğla genelinde Fethiye özelinden yapılan hizmetlerin anlatıldığı toplantıda Muhtarlar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'e ve daire başkanlarına birebir istek ve taleplerini iletme fırsatı buldu. Ayrıca Muhtarlar Fethiye'ye gelerek kendilerini dinleyen ve daire başkanları ile buluşturan Başkan Gürün'e teşekkür ettiler.

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla'nın geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu, 551 Mahallesi ve Muhtar'ı olan Muğla'da muhtarların mahallelerinde belediyenin temsilcileri olduğunu söyledi. Başkan Gürün; " Muhtarlarımızın herhangi bir istek ve talepleri için geniş bir coğrafyaya sahip Muğlamızda her zaman il merkezine gelmeleri mümkün değil. Bu nedenle daire başkanlarımızla birlikte bizler muhtarlarla buluşmaya geldik. Değişen Büyükşehir yasasıyla birçok hizmeti Büyükşehir Belediyesi'nden alan muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bundan sonra da ilçelerimizde oluşturduğumuz Büyükşehir Belediyesi hizmet binalarımızda daire başkanlarımız bir araya gelecek. Ayrıca muhtarlarımız için oluşturduğumuz 444 48 01-8 Muhtarlar Masası ile bizler için mahallelerimizde vatandaşlar ile belediyemiz arasındaki temsilcimiz olan muhtarlarımızın  7 gün 24 saat hizmetindeyiz" dedi.