Meclis Canlı

Başkan Gürün, Dalaman’daki altyapı yatırımlarını inceledi


01.04.2022


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Dalaman ilçesinde devam 32 milyon TL’lik alt ve üst yapı yatırımlarını yerinde inceledi. Başkan Gürün “13 ilçemizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz, Dalaman’da da güçlü bir altyapı sistemi oluşturup vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dalaman ilçesinde başlatılan 32 milyon TL’lik alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek proje hakkında gelinen son noktayı değerlendirirken, ziyarete CHP Parti Meclis Üyesi Gizem Sayar Özcan, CHP Dalaman İlçe Başkanı Sezer Durmuş ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri de katıldı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün incelemelerin ardından Dalaman’da vatandaşlar bir araya gelerek sohbet etti.

 


4,5 Kilometre Uzunluğunda Alt Yapı

Dalaman2da Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yatırım çerçevesinde Turgutreis caddesinde 760 metre kanalizasyon, 1070 metre içme suyu, Seyfettin İnce caddesinde 1350 metre kanalizasyon, 2400 metre içme suyu, Mimar Sinan Caddesinde 340 metre kanalizasyon ve 340 metre içme suyu, Cengiz Topel Caddesinde 320 metre kanalizasyon, 320 metre de içme suyu hat çalışmaları yapılıyor. Toplamda 4,5 kilometre uzunluğunda yapılacak alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlanacak.

 

Muhtar Korkmaz: Mahallem ve Dalaman Adına Başkanımıza Teşekkür Ederim

Dalaman Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ümmü Korkmaz çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde olduklarını ve bunu sağlayan Başkan Gürün’e teşekkür ettiklerini söyledi. Korkmaz, “Muğla Büyükşehir Belediyemiz Turgutreis, Seyfettin İnce, Mimar Sinan ve Cengiz Topel Caddelerinde alt yapı çalışmalarına başladı. Dalaman’ın en büyük mahallelerinde başlatılan alt yapı çalışmaları tamamlandığında yaşadığımız sıkıntılardan kurtulmuş olacağız. Bizlerin taleplerini hiçbir zaman geri çevirmeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün’e mahallem ve Dalaman halkı adına teşekkür ederim” dedi.