Başkan Gürün Bütün Vatandaşların Yeni Yılını Kutladı

29.12.2017

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün bütün vatandaşların yeni yılını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Dünyada ve ülkemizde yaşanan siyasi, ekonomik, toplumsal olaylarla bir yılı daha geride bıraktıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yeni yılın ülkemize ve dünyaya huzur, barış ve adalet getirmesini diledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Sevinci, hüznü ile bir yılı daha geride bırakarak yeni umutlarla 2018’e girmeye hazırlanıyoruz. Geride bıraktığımız yılda dünyada ve ülkemizde çatışmalar, terör olayları, ekonomik sıkıntılar, doğal afetler, kadına şiddet, adaletsizlikler yaşanırken özellikle ülkemizde adalet için, barış için, özgürlükler için önemli adımlar da atıldı. Ülkemizde yaşayan her vatandaş için eşit, adil bir düzen, hak, hukuk, adalet için uzun yollar aşılarak vatandaşlarımızın dayatılan düzene karşı umutları tazelendi. 2018’i karşılamaya hazırlanırken umuda, barışa, adalete, birlikte olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.” dedi.

“Sevgi gönüllerde, hoşgörü dillerde, gülümseme yüzlerde, birlik ve barış içerisinde umutla elele 2018’e”

Geride bırakacağımız 2017 yılında Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak hedefledikleri hizmetleri bir bir gerçekleştirdiklerini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün insan ve şehir odaklı, her vatandaşa ulaşan ve yaşadıkları şehri koruyan projelerle Muğla’ya hizmet ettiklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Muğlamızda birlik ve beraberlik içerisinde 2018 yılında da proje ve hizmetlerimizle vatandaşlarımıza ulaşmaya, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sevginin gönüllerde, hoşgörünün dillerde, gülümsemenin yüzlerde olduğu birlik ve barış içerisinde umutlu bir 2018 diliyor, bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.” dedi.