Başkan Gürün Babalar Günü’nü Kutladı

19.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Babalar Günü nedeni ile kutlama mesajı yayımladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Babalar Günü mesajında, toplumsal yapıyı oluşturan ailenin temel direği, evlatları için cesaretin, güvenin, saygının simgesi babaların sadece yılın bir günü değil her gün hatırlanması gerektiğini söyledi ve sadece ihtiyaçları olduklarında değil her zaman sevgi ve saygı ile yanlarında olduğumuzu bilmeliler dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Haziran aylarının üçüncü pazarını Babalar Günü olarak kutluyoruz. Bu özel günde babalarımıza hediyeler alıyor, onları bu günde mutlu etmeye çalışıyoruz. Toplumsal yapının temeli ailelerde gücün, otoritenin, saygının simgesi, evlatların da ilk kahramanları, ilk oyun arkadaşları babalardır. Babalar evlatlarına annelerimiz kadar sevgilerini göstermeseler de, söylemeseler de aslında her şeyi evlatları için yaparlar. Ailesinin daha mutlu, daha rahat yaşaması için gece gündüz çalışan, bütün fedakar babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor,sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.