Meclis Canlı

Başkan Gürün, %83’ü tamamlanan Kent Meydanı’nda İncelemelerde Bulundu


26.08.2021


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe’nin prestij merkezi olacak olan ve %83’ü tamamlanan Kent Meydanı’nda incelemelerde bulundu. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe ilçesinde yapımı devam eden Kent Meydanı’nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe’nin prestij meydanı olacak olan Kent Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Gürün’e, CHP Muğla İl Başkanı Âdem Zeybekoğlu, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş de eşlik etti.

Yakın zamanda hizmete sunulan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi, Menteşe ve Bodrum Otogarlarının yanı sıra yapımı devam eden Kent Meydanı projesi de hızla ilerliyor. 24 Bin 172 m2 alanda inşası süren Kent Meydanı, şehir merkezi otopark sorununu büyük ölçüde ortadan kaldıracak. Menteşe’nin prestij merkezi olacak projede 593 kapasiteli 4 kat yer altı otoparkı, 3 adet kafe ve 25 dükkan bulunuyor.

Başkan Gürün; “Başta Kent Meydanı Olmak Üzere Şehrimizdeki Önemli Alt ve Üstyapı Yatırımlarını En Kısa Sürede Hizmete Sunacağız”

İncelemeler esnasında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da devam eden önemli alt ve üstyapı yatırımlarının en kısa sürede tamamlanıp vatandaşlara hizmet etmeye başlayacağını söyledi. Gürün, Kent Meydanı projesinin Menteşe ilçesinde ki otopark sorununun çözümüne önemli bir katkı sağlayacağını belirtirken, sosyal açıdan vatandaşların buluşma noktası haline geleceğini vurguladı. Başkan Gürün, “Bodrum, Fethiye, Milas, Ula ve Menteşe İlçelerimizde önemli alt ve üstyapı yatırımlarının inşalarının bir kısmı tamamlanırken bir kısmı devam ediyor. Bunun yanı sıra Marmaris İlçemizde de yeni altyapı projelerinin temelinin atmak için projelerimizi tamamladık. En kısa sürede orada da yeni projelerin temelini atacağız ve bunu kamuoyuyla paylaşacağız. Menteşe İlçemizde Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nin tamamlanmasının ardından Kent Meydanı Projemizin inşaat aşamasının %83’ü tamamladık ve projeyi kısa sürede faaliyete geçirerek bölgede farklı cazibe merkezlerini hizmete sunmuş olacağız” dedi.