Meclis Canlı

Başkan Gürün; “2019 Güzelliklerin Yılı Olsun”


31.12.2018

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan bir mesaj yayımladı.

2018 yılının bitmesi 2019 yılına gireceğimiz bugünlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün tüm vatandaşların yeni yılını kutlayarak dünyada ve ülkemizde barış güvercinlerinin özgürce kanat çırptığı, mutluluk ve umutla tüm yüzlerin güldüğü, birlik, beraberlik içerisinde, sağlıkla geçirilecek güzel bir yıl diledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “2018 yılını geride bırakırken yeni umutlar ve heyecanlarla yeni bir yılı karşılamayı hazırlanıyoruz. Dünyada ve ülkemizde 2018 yılında güzel şeylerin yanı sıra bizleri derinden üzen gelişmelerde yaşandı. Atatürk’ün sağlam temeller üzerine kurduğu Türkiye Cumhuriyeti her zamanki gibi birlik ve beraberlik içerisinde tüm engelleri aşmasını bildi. Bundan sonra da Atatürk’ün rehberliğinde, onun ilke ve devrimleri ile Türk Milleti el ele, hep birlikte geleceğe yürümesini bilecektir. Muğlamızda 2018 yılında Büyükşehir Belediyesi olarak temeller atmaya, açılışlar yapmaya, güzel Muğlamıza değer katmaya devam ettik. Muğlamızda vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu, bu şehre hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Muğlamız için yapacak daha çok işimiz, gerçekleştirecek hayallerimiz var.” dedi.

2018’den 2019 yılına geçerken yeni yılda en çok “Güzel” kelimesinin kullanılmasını dileyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “2019, Güzel kelimesi ile anılsın, Mutluluk güzel, sağlık güzel, barış güzel, umut güzel, gülmek güzel, birlik ve beraberlik güzel, Türkiye güzel, Muğla güzel, 2019 hepimize, Muğlamıza, ülkemize, dünyaya güzellikleri getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun.” dedi.