Meclis Canlı

BAŞARILI TENİSÇİ’DEN BAŞKAN GÜRÜN’E ZİYARET


16.06.2017

Göcek Tenis Kulübü’nün Milli takıma seçilen başarılı sporcusu Kaan Çepel Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Göcek Tenis Kulübü’nde yetişen, bugüne kadar katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda gösterdiği başarılı performansla Milli Takıma seçilen Kaan Çepel, Göcek Tenis Kulübü Başkanı Yavuz Özdoğan, antrenörü Çağdaş Ulukan, ailesi ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. Ziyarette ayrıca Kaan Çepel Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e milli takımda giydiği formayı hediye etti.

2010 yılından itibaren Kaan Çepel’in Göcek Tenis Kulübü’nde tenis sporuyla ilgilendiğini, katıldığı ulusal, uluslararası turnuvalarda başarıyla mücadele ettiğini ve bu performansıyla Milli Takıma seçildiğini söyleyen Göcek Tenis Kulübü Başkanı Yavuz Özdoğan, Kaan’ın 22-30 Temmuz 2017 tarihinde düzenlenecek Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda (European Youth Olympic Festival 2017) teniste Türkiye’yi temsil edecek 2 sporcudan biri olduğunu belirtti.  

“Büyükşehir Olarak Spora ve Sporcularımıza Destek Olmaya Devam Edeceğiz”

Muğla’da amatör sporların gelişmesi, gençlerin spor yapabilmesi için spor tesisleri ve spor kulüplerine destek olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, teniste Muğla’yı ve ülkemizi başarıyla temsil eden genç sporcu Kaan Çepel’e bundan sonra katılacağı turnuvalarda başarılar diledi ve ziyaretleri için teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ülkemizde spor denince ilk akla gelen ne yazık ki futbol. Oysa futbol dışında diğer spor branşlarına da önem vermeli, gençlerimizin farklı spor dallarında özellikle sporun temeli atletizmde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamalıyız. Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak bütün ilçelerimizde spor tesisleri ve alanları yapıyor, amatör spor kulüplerimize de destek oluyoruz. Kendisini 8 yaşından beri tenis oynayarak geliştiren uluslararası turnuvalarda Muğlamızı ve ülkemizi başarıyla temsil eden ve etmeye devam eden Kaan Çepel’e Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda başarılar diliyor, böyle bir sporcu ve evlat yetiştirdikleri için ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyorum.” dedi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile birlikte Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Ula Belediye Başkanı Ümit Karaaslan da Milli sporcuya başarılar dilediler.