Meclis Canlı

Başarılı Okçulardan Başkan Gürün’e Ziyaret


23.07.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı okçuluk takımı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret etti.


Geçtiğimiz günlerde Samsun’da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Kupası’nda bronz madalya kazanan Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk branşının 12 başarılı sporcusu, Muğla Büyükşehir Belediyesi Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Başkan Gürün; “Ektiğimiz tohumların meyvesini vermesi bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor”

Türkiye Cumhuriyeti’ni her branşta başarı ile temsil edecek fikri, irfanı, vicdanı hür nesillerin yetişmesi için eğitime, spora büyük önem verdiklerini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, spora yaptıkları yatırımların meyvesini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ülkemiz genç nüfusa sahip şanslı ülkelerden. En önemlisi de Türkiye Cumhuriyeti’ni gençlere emanet edecek kadar onlara güvenen, onlara her alanda örnek olacak, yol gösterecek bir öndere, Mustafa Kemal Atatürk’e sahipler. Onun yolundan ilerleyen fikri, irfanı, vicdanı hür nesiller yetişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen hizmetleri hayata geçiriyoruz. Muğlamızda yüzmeden, okçuluğa, basketboldan tenise yeni spor tesisleri yaparak ve amatör kulüplerimize destek sağlayarak Muğlamızı ve ülkemizi başarı ile temsil eden sporcular yetişmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bunun en güzel örneğini okçuluk kulübümüz kısa sürede elde ettiği başarılarla gösterdi. Ektiğimiz tohumların meyvesini vermesi bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Okçuluk takımımıza ve değerli antrenörleri aynı zamanda meslektaşıma elde ettikleri başarıları ve ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuluk takımında Haziran ayı içerisinde Yunanistan’da düzenlenen Yıldızlar Gençler Avrupa Şampiyonası’nda Okçuluk Yıldız Milli Sporcularından Makaralı Yay Erkek Takımı’nda yer alarak Avrupa ikincisi olan Emircan Haney, Makaralı Yay Bayan Takımı’nda Avrupa birincisi olan Sevda Yaka’da bulunuyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, başarılı okçuluk takımı sporcularına ve hocaları Dr.Ejder Sözen’e teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Yatağan Bencik’e yaptığı okçuluk ve spor sahaları da yakında hizmete girecek.