Meclis Canlı

Başarılı Kano Sporcularından Başkan Gürün’e Teşekkür Ziyareti


11.04.2018

Kano Federasyonu tarafından düzenlenen “Durgunsu Kano Bahar Kupası ve Aday Milli Takım Seçme Yarışları”nda büyük başarı yakalayan Köyceğizspor kano yarışmacıları, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine verdiği destekler nedeniyle Başkan Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kano Federasyonu tarafından ülkenin önemli kulüplerinin katıldığı “Durgunsu Kano Bahar Kupası ve Aday Milli Takım Seçme Yarışları” Köyceğiz İlçesinde düzenlendi. Yarışmalarda önemli başarılara imza atan Köyceğizspor kulübü kano takımı sporcuları, başkanı ve yöneticileri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün kendilerine verdiği destekler nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette kulüp başkanı ve sporcular Başkan Gürün’e teşekkür plaketi sunarken, isminin yazılı olduğu Köyceğizspor forması da hediye ettiler.

2 Sporcu Milli Takıma Seçildi

30 Mart 1 Nisan tarihleri arasında Köyceğiz Gölünde yapılan kano yarışmalarına 14 ilden, 26 Kulüp ve 194 sporcunun katıldı. Yarışmaya katılan Köyceğizspor Kulübü sporcularından Serkan Kakkaç Olimpik Milli Takıma, Deniz Uysal ise Genç Milli Takıma seçildi. Dereceye giren diğer sporculara da ödülleri takdim edildi.

Gürün: Köyceğiz Gölü kano sporu için uygun bir alan

Kano sporcularının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Köyceğiz Gölü’nün kano sporunun yapıldığı önemli noktalardan biri olabileceğini, Büyükşehir olarak da destekleyeceklerini söyledi. Başkan Dr. Osman Gürün, “Başarıları nedeniyle sporcularımızı tebrik ediyorum. Köyceğiz gölü kano sporu için uygun bir alan. İlimizde ve ilçemizde bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her alanda destek veriyoruz. Milli takımlara seçilen sporcularımızın da Muğlamızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, ziyaretleri için sporcularımıza teşekkür ediyorum.” dedi.