Meclis Canlı

Başarılı Hentbolculardan Başkan Gürün’e Ziyaret


01.06.2016



Köyceğiz Belediyespor Erkek hentbol Takımı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.



Ankara’da oynanan 1.lige yükselme karşılaşmalarında şampiyon olan ve 1.lige yükselme başarısı göstererek Muğla’yı gururlandıran Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

2.Ligde Muğla’da kendilerine sağlanan destekle çok iyi bir sezon geçirdiklerini söyleyen Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı Türkiye 1.Hentbol Ligi’nde Muğla’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.



“Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı İç Saha Maçlarını Muğlamızın Farklı İlçelerinde Oynayarak Önemli Bir Taraftar Desteği Alabilir.”

Gelecek yıl Türkiye 1.Hentbol Ligi’nde Muğla’yı temsil edecek olan Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı’nı başarılarından dolayı kutlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Köyceğiz Belediyespor’un Muğla’nın takımı olduğunu, önümüzdeki sezon maçlarını Muğla’nın farklı ilçelerinde farklı sahalarda oynayarak Muğla’da önemli bir taraftar kitlesinin desteğini alabileceğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ülkemizde ve Muğlamızda futbol dışındaki branşlara da yatırımlar yapmalı, genç nüfusumuzun spora yönlendirebilmeliyiz. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla genelinde bütün kulüplerimize destek oluyor, ilçelerimize spor tesisleri kazandırıyoruz. Köyceğiz Belediyespor’un önümüzdeki yıl hentbol 1.liginde Muğlamızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Muğla’nın takımı olarak iç saha maçlarını ilimizin farklı ilçelerindeki sahalarımızda oynayarak önemli bir taraftar kitlesini arkasına alabilir ve hentbol sporuyla diğer ilçelerimizi buluşturabilir.1.lige yükselme başarısı gösteren Köyceğiz Belediyespor hentbol takımımızı kutluyor, ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.