Bale ve Modern Dans izleyenleri büyüledi

27.05.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından yıl sonu Bale ve Modern Dans gösterisi gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan gösteriyle konservatuvar Hazırlık A, Hazırlık B, 1-A, 1-B sınıfı ve Modern Dans Topluluğu öğrencileri sergiledikleri gösteriyle izleyenleri büyüledi.

Gösteride sergilenen Orman Perileri, Bahar Valsi, Salsa - Cha cha cha Coppelia, Arjantin Tango, Polka, Göl Perileri, Jive, Macar Dansı, Pilli Bebek, Viyana Valsi, Butterfly ve Arjantin Tango izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gösteri sonunda gösterinin sanat yönetmenliğini yapan Konservatuvar Bale Eğitmeni Yaprak Baba ve Modern Dans Eğitmeni Saadet Sevil Uludağ’a Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban tarafından çiçek takdim edildi.