“Azizname” Hem Güldürdü Hem Düşündürdü

23.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü tarafından Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen “ Aziznâme” adlı oyun izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Türk Edebiyatı’nın büyük ustalarından Aziz Nesin’in yazdığı “Azizname” adlı oyun, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü oyuncularının şahane performansı ile izleyenleri büyüledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden oyun ile ilgili yapılan açıklamada ;” . Oyuncularımızın performansı, dekorun profesyonelliği ve oyunun kalitesi birleşince çok güzel bir iş ortaya çıktı. Konservatuvarımız her geçen gün daha iyi ve kaliteli bir skala oluşturuyor. İnanıyoruz ki zaman içinde çok daha iyi bir noktada olacaktır. Oyunun sahneye konmasında emeği geçen herkese ve tüm izleyicilerimize teşekkür ediyoruz” denildi.