Aysun Gültekin ile Türkülerimiz Çanakkale'ye konseri

20.03.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı anmaları çerçevesinde Aysun Gültekin ile Türkülerimiz Çanakkale'ye Konseri düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Sanat Yönetmenliğini Serkan Yıldız’ın yaptığı konserde şiirler ve türkülerle Çanakkale Zaferi anıldı.

Konserde Türk Halk Müziği Sanatçımız Aysun Gültekin yurdumuzun çeşitli yörelerinden günün önemini vurgulayan türküleri Çanakkale için seslendirdi.

Türkülerin yanı sıra şiirler, video gösterimleri ve Çanakkale cephesinde yaşanmış öykülerin de anlatıldığı konser dinleyenlerden büyük alkış aldı.

Konser sonunda sanatçı Aysun Gültekin’e Muğla Büyükşehir Belediyesi ve konuk olarak katılan Şehit Aileleri Derneği tarafından çiçek takdim edildi.