Aşık Veysel Vefatının 45. Yılında Anıldı

27.03.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, aşıklık geleneğinin en büyük temsilcilerinden halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu’nu vefatının 45. yılında düzenlenen Cengiz Özkan konseri ile andı.

Aşıklık geleneğinin en büyük temsilcilerinden halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu vefatının 45. yılında Muğla’da düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Menteşe ilçesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde, Milas ilçesinde ise Milas Belediyesi çok amaçlı salon’da düzenlenen Aşık Veysel’i Anma Konserlerine çok sayıda müziksever katıldı.

Ücretsiz olarak düzenlenen konserlerde, Türk müzisyen ve bağlama sanatçısı Cengiz Özkan tarafından “Uzun İnce Bir Yoldayım, Sen Bir Ceylan Olsan, Keklik İdim Vurdular, Benim Sadık Yarim Kara Topraktır" gibi sevilen Aşık Veysel eserleri seslendirildi.