Meclis Canlı

Asfalt Kaplama Çalışmaları Başladı


24.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının düzelmesi ile birlikte 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2015 yılı asfalt kaplama programı dahilindeki çalışmalarının ilk kilometrelerine havaların düzelmesi ile Kavaklıdere İlçesi Çayboyu Mahallesi ve Datça İlçesi Reşadiye-Knidos yalı arası yol güzergahında başladı. 1. ve 2. kat asfalt kaplama programı dahilinde 2015 yılı içerisinde Muğla İli genelinde 388,5 km yolun asfaltlanması planlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “2014 yılı içinde başarılı bir şekilde yürüttüğümüz asfalt kaplama çalışmalarına bu yılda yoğun bir program ile devam ediyoruz. Muğla İli genelinde tüm ilçelerimizde eşit hizmet anlayışı ile yapılan asfalt kaplama programı dahilinde 388,5 km yolun asfaltlanmasını planlıyoruz. Ekiplerimiz havaların düzelmesi ile birlikte asfalt kaplama çalışmalarına başladı ve Muğla İli genelinde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.”