Anaokulu Öğrencilerinden İtfaiye Ziyareti

15.07.2015

İtfaiye Haftası nedeniyle Deniz Yıldızı Anaokulu öğrencileri İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliğini ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ziyarete gelen minik öğrencilere, itfaiye teşkilatının görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verildi. İtfaiye personeli tarafından yangın söndürme araç gereçlerinin tanıtıldığı ziyarette öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İtfaiye Haftası nedeniyle ziyaretimize gelen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerde amacımız itfaiye mesleğini sevdirmek ve öğrencilerimize acil bir durumda neler yapılacağını uygulamalı bir şekilde göstermek.”