Altın Kızlar kürsüyü kimseye bırakmadı

13.01.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Kadın Takımı 2020 Göztepe Salon Okçuluk Türkiye Kupası müsabakalarında Makaralı Yay Genç Kadın Takım kategorisinde birincilik ödülünü alırken, Makaralı Yay Genç Bayan Bireysel Kategoride de ilk üçü alarak kürsüyü kapattı.

9-12 Ocak tarihleri arasında İzmir Kültürpark Fuar alanında yapılan müsabakalarda Sevda Yaka, Söngül Lök ve Hazal Burundan oluşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Kadın Takımı birinci olarak 3 altın madalya kazandı. Bireysel kategoride ise Hazal Burun altın Sevda Yaka gümüş Songül Lök bronz madalya kazandı.

57 kulüpten 363 sporcunun katıldığı müsabakalarda Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Kadın Takımı, okçuluğun Altın Kızları olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etti.