Meclis Canlı

Akyarlar’da alt yapı çalışmaları tamamlandı


15.08.2022


Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’un Akyarlar Mahallesi Kemer mevkiinde 1850 metre içme suyu imalatını tamamladı. Akyarlar’da 5 litre saniye olan suyun miktarı 13 litre saniyeye çıkartıldı. Bölgede üst yapı çalışmalarına başlanıyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Akyarlar Kemer Mevkii bölgesinde yaşanan su sıkıntısının çözüme kavuşması için çalışmalarını tamamladı. 

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, Bodrum’un Akyarlar Mahallesi Kemer mevkiinde yaşanan su sıkıntısını gidermek için Akyarlar’da bulunan DYP2 deposundan Kemer Deposuna hat imalatı işini tamamladı. Ekipler, 1850 metre uzunluğundaki kazı çalışmalarını tamamlayıp, içme suyu hat imalatı döşedi. Akyarlar’da içme suyu hattının tamamlanmasının ardından bölgeye verilen 5 litre saniye olan suyun miktarı 13 litre saniyeye çıkartıldı.

 

Akyarlar’da alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler önümüzdeki günlerde üst yapı çalışmalarına başlayacak. Bölgede 1850 metre yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi yapılacak. Düzenlenmenin tamamlanmasının ardından Akyarlar modern bir alt ve üst yapıya kavuşacak.