Akyaka Musiki Derneği dinleyenleri büyüledi

03.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Akyaka Musiki Derneği tarafından Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Türk Sanat Müziği Konseri” dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Türk Sanat Müziğinin en güzel örneklerinin seslendirildiği geceye katılanlar unutulmaz anlar yaşadılar. Şef Ali Sami Arlı yönetimindeki konser boyunca konuklar tüm şarkılara eşlik ederek konserin tadını çıkardılar.

Konserle ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “ Keyifli bir konserin tadını konuklarımızla birlikte çıkardık. Akyaka Musiki Derneği üyelerine bu anlamda teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak amatör ve profesyonel tüm sanat kuruluşlarına mevcut imkânlarımız dâhilinde destek vermeye özen gösteriyoruz. Bundan sonra da bu destek ve işbirliğimiz artarak devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.