Meclis Canlı

Akp Muğla Milletvekili Adaylarından Başkan Gürün’e Ziyaret


28.04.2015

7 Haziran Genel Seçimleri Öncesi Akp Muğla Milletvekili adayları, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, yaklaşan genel seçimler öncesi bütün partilerin milletvekili adaylarının düzeyli ve seviyeli bir seçim çalışması yürüttüğünü, Muğla’ya yakışanın da bu anlayış olduğunu, Türkiye’nin bu anlayışa, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Akp Muğla Milletvekili adaylarının ziyaretlerinde, hangi partiden olursa olsun genel seçimlerden sonra Muğla’dan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gidecek milletvekillerinin Muğla için de çalışması gerektiğini söyledi. Ziyaretçilerin Büyükşehir Belediyesi çalışmalarının nasıl ilerlediği sorusuna, yeni Büyükşehir olan 14 il arasında Muğla’nın organizasyon çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak hizmet vermeye başlayan belediye olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Yerel seçimlerde Büyükşehir olan Muğla’da yasanın aksayan yönlerine rağmen çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak Muğla gibi geniş bir coğrafyada hizmet veriyoruz. Muğla yüzölçüm olarak İstanbul ve Kocaeli’nin toplamından daha büyük bir coğrafyaya sahip ve nüfusun yüzde 60’ı kırsalda yaşıyor. Bütün bunlara rağmen Seydikemer’den, Bodrum’a kadar her alanda bütün ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Genel seçimlerde bütün partilerin adaylarına başarı dileyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Akp Muğla milletvekili adaylarına ziyaretleri için teşekkür etti.