Açık hava tiyatro günleri başladı

19.07.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği açık hava tiyatro günleri, ‘Bize Gülmek Lazım 2’ adlı tiyatro oyunu ile Ula ilçesinde başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğlalı sanatseverleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği açık hava tiyatro günleri, ‘Bize Gülmek Lazım 2’ adlı tiyatro oyunu ile Ula ilçesinde başladı.

16 Temmuz Salı Günü Ula ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda sahnelenen tek perdelik ‘Bize Gülmek Lazım 2’ adlı oyuna tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği 4 farklı skeçten oluşan oyunu izleyen Ulalı vatandaşlar, 2 saat boyunca sahnelenen oyunlarla bolca kahkaha attılar.

Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen açık hava tiyatro günleri, 24 Temmuz tarihinde Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi Pazar Yeri'nde ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ adlı tiyatro oyununun sahnelenmesi ile devam edecek.