Meclis Canlı

44 Yıllık Yol Sorununu İki Büyükşehir Çözdü


13.10.2016



Denizli Beyağaç Kaymakamı ve Beyağaç Belediye Başkanı, Muğla- Denizli sınırını oluşturan Karacaören- Beyağaç yolunu yaptıkları için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular.



Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, eski dönem belediye başkanı Duran Demir, Diyanet İşleri Başkanlığı eski din işleri müdürü Halil Hayıt, AKP Beyağaç İlçe Başkanı Durali Süpçin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek Muğla-Denizli sınırını oluşturan Karacaören Mahallesi ve Beyağaç İlçesi arasındaki yolun yapılmasındaki katkılarından dolayı teşekkür ettiler.



Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, Muğla Büyükşehir ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile tamamlanan yol çalışması ile Muğla-Denizli arası mesafenin kısaldığını söyledi ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e destekleri için teşekkür etti. Serkan Şahin; “Sizleri ilk ziyaretimizde Beyağaç ilçemizi Muğla’ya bağlayan yol için destek istemek için gelmiştik. Kısa sürede Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmaları tamamladı. Beyağaç ilçemiz Denizli’ye 100 km, Muğla’ya 70 km mesafede. Gelirken yeni yapılan yollardan geldik. Bu ziyaretimizde de başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ziyarette ilçelerinin 44 yıllık yol sorunun iki Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli çalışmasıyla kısa sürede tamamlandığını söyledi ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti. Mustafa Akçay; “Bölge halkı olarak iki belediye başkanımıza da müteşekkiriz. İlçemizin 1970’li yıllardan beri konuştuğu yol sorununu iki Osman Başkanı’mız çözdü. Vatandaşlarımızın gönlünde ayrı bir yeriniz var. Kısa sürede yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyorum.” dedi.

Güvenli ve Düzenli Yollarla Mesafeleri Kısaltıyoruz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün mesafelerin yollarla kısaldığını, güvenli ve düzenli yol çalışmalarıyla vatandaşları birbirlerine bağladıklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğlamızda sadece 2016 yılında 1000 km yol çalışması yapıyoruz. Bu yol çalışmaları ile mesafeleri kısaltıyor, vatandaşlarımızın güvenli yollarda seyahat etmelerini, sevdiklerine ulaşmalarını sağlıyoruz. Karacaören, Beyağaç arasındaki Denizli sınırımızı oluşturan yolda Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışma yaptık. Mesafeler uzak olsa da Denizli ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlarımızla kültürel bağlarımız var. Yollar da bu bağların kuvvetlenmesi bizleri birbirimize kavuşturması bakımından önemli. Beyağaç Kaymakamı’mıza ve Beyağaç Belediye Başkanı’mıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.