Meclis Canlı

303 Mezarlıkta Bakım Onarım Yapıldı


02.01.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde bulunan mezarlık alanlarının 303’ünde bakım onarım yapıldı. 



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde bulunan bin 325 mezarlık alanında temizlik çalışmaları yapıldı. Bu alanların 303’ünde ise 2016 programı kapsamında çeşitli çalışmalar yapıldı.

Mezarlık alanlarında zemin ve duvar üzerine tel örgü çekme, duvar ve kapı tadilatı, kapı ve sundurma yapımı, kilitli parke ve bordür taşı döşeme işlemler gibi çeşitli çalışmalar tamamlandı.



Alanlarda yapılan çalışmaların önümüzdeki günlerde devam edeceğini belirten Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç “Mezarlık alanlarında temizliğin yanı sıra bakım onarım çalışmaları da yapıyoruz. Çalışmalarla alanları daha iyi bir hale getirerek, dini bayramlar, yıldönümleri gibi yoğun ziyaretlerin olduğu zamanlarda ziyaretçilerimizin daha rahat etmelerini sağlamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.