Meclis Canlı

30 Ağustos’ta Haluk Levent Coşkusu


31.08.2018

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Muğla’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Perşembe akşamı düzenlenen yürüyüş ve Haluk Levent konseri vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Perşembe akşamı yürüyüş düzenlendi. Stadyum önünden bayraklar, meşaleler ve marşlar eşliğinde başlayan yürüyüş konserin yapılacağı alana kadar devam etti.

Menteşe Açık Oto Pazarı alanında gerçekleşen konserde konuşma yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Bu gün Muğla’ya yakışan bir tablo ile karşı karşıyayız. Muğla’da 30 Ağustos böyle kutlanır. Çünkü Muğla, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden, onun fikirlerini, düşüncelerini yaşatan ve onun gösterdiği hedefe doğru ilerleyen bir şehir. Kimse de şüphe etmesin, Türkiye muasır medeniyetler seviyesine, barış, sevgi dolu günlere ulaşacaktır. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

Haluk Levent’in sahneye çıkmasıyla alanda büyük bir coşku yaşandı. Ünlü sanatçının konser sırasında alanda bulunan bisiklete binerek sahne etrafında dolaşması ise renkli anlar yaşattı. Haluk Levent’in İzmir Marşını seslendirmesiyle son bulan konserde Başkan Gürün, günün hatırası olarak sanatçıya çiçek takdim etti.