30 Ağustos’ta Dünya Rekoru Denemesi

26.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek 30 Ağustos Zafer Bayramı programı kapsamında Dünya Kırış Şampiyonu Ali Bahçetepe “Bir Dakikada En Fazla Beton Bloğun Kırılması” kategorisinde Dünya rekoru denemesi yapacak.

Bir çok Guinness Dünya Rekoru ve 25 Taekwondo Dünya Kırış Şampiyonluğu’na sahip olan Ali Bahçetepe,  Zafer Bayramı programı kapsamında yapacağı rekor denemesini, 30 Ağustos Pazar günü saat 20.00’da Fethiye İlçesi Beşkaza Meydanında gerçekleştirecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Böylesi anlamlı bir günde yapılacak olan Dünya rekoru denemsine tüm halkımız davetlidir.”