29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası Sona Erdi

24.10.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 22-23 Ekim tarihlerinde gerçekleşen 2. Geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası yapılan törenle sona erdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen turnuva 22-23 Ekim 2016 tarihlerinde Düğerek Sosyal Tesisleri Satranç Salonu’nda yapıldı.

Cumartesi günü başlayan turnuvada sporcular miniminikler, minikler, küçükler, yıldızlar ve açıklar olmak üzere beş farklı kategoride yarıştılar.

23 Ekim Pazar günü yapılan ödül töreninde de hakem ve sporculara belge ve madalyaları takdim edildi.

Turnuvada dereceye girenler ise şöyle;

Miniminikler Kategorisi:                                        Minikler Kategorisi:

1-Mehmet Salih KARATAŞ                                     1-Atilla Çağatay Türkmen

2-Sıtkı Özgür SARI                                                 2-Kaan Çınar Atasoy

3-Devran İLHAN                                                     3-Harun Topaloğlu

Küçükler Kategorisi                                              Yıldızlar Kategorisi

1-Gülden Postoğlu                                                   1-Ceylin Tikveşli

2-Efe Doruk  Türkol                                                 2-Doğaç Fevzi  Maden

3-İsa Emre Karaburun                                             3-Fehmi Kuzey Yurdun

Açıklar Kategorisi

1-Osman Yatkın