Meclis Canlı

29 Ekim Cumhuriyet Kadınları Voleybol Turnuvası tamamlandı


30.10.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Muğla Cumhuriyet Kadınları Derneği, Muğla Voleybolunu Geliştirme ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kadınları Voleybol Turnuvası tamamlandı. Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Kompleksinde 6 Ekim – 29 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşen Cumhuriyet Kadınları Voleybol Turnuvasına etkinliğine 30 yaş altı kategorisi ve 30 yaş üstü kategorisi olmak üzere 12 takım katılım sağladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gününde düzenlenen Cumhuriyet Kadınları Voleybol Turnuvası final müsabakasına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar katıldı. 


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Kadınları Voleybol Turnuvası’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına çok yakışan bir etkinlik olduğunu ifade etti. Başkan Gürün, “Turnuvada 5 takım 30 yaş altı kategoride, 7 takım ise 30 yaş üstü kategoride katılım sağladı. Turnuvanın final müsabakasını izlerken çok mutlu oldum. Takımlar içerisinde avukat, doktor, öğretmen, ev hanımı, mühendis ve öğretim görevlisi var.  Muğla’ya Cumhuriyetin değerleri ile yetişmiş kadınlar olarak gerçekten çok yakışıyorlar. Turnuvaya katılım sağlayan bütün takımlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Nice güzelliklerde beraber olmak üzere yolunuz açık, rehberiniz Mustafa Kemal Atatürk olsun” dedi.


Final müsabakası sonunda şampiyon olan ve dereceye giren takımlara Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından kupaları ve madalyaları verildi.