25.8.2016

25.08.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe ilçesindeki engelli sporcular için tekne turu düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Menteşe ilçesinde yaşayan engelli sporcular tekne turuna çıkarıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı Engelli Antrenörü eşliğinde 23 Ağustos 2016 tarihinde düzenlenen tekne turu kapsamında Fethiye Göcek’ten tekneyle açılan sporcular ve aileleri güzel bir gün yaşadılar. Tekne Turuna katılan otizmli ve zihinsel engelli yedi sporcu, antrenör eşliğinde hem yüzüp hem de deniz motosikletine bindiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan engelli vatandaşlar için spor ve sosyal etkinliklere devam ettiklerini bu etkinlikler kapsamında da 7 engelli sporcu ve ailelerini denizle buluşturarak sosyal yaşamlarına katkı sağlamak istediklerini söyledi.