23 Nisan Spor Etkinlikleri Güreş Şenliği ile Devam Etti

29.04.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Spor Etkinlikleri 11-13 Yaş Minikler Serbest Güreş Şenliği ile devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Güreş Şenliği, Menteşe ilçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Milas Güreş İhtisas Merkezi, Köyceğiz Belediyesi Spor Kulübü, Yatağan Gençlik ve Spor Kulübü ve Menteşe- Denizova Ortaokulu’ndan 75 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Güreş Şenliği’nde dereceye giren ve katılım sağlayan tüm sporculara madalya, antrenör ve hakemlere de teşekkür belgesi takdim edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Spor Etkinliklerini geleneksel hale getirerek devam ettireceklerini söyledi.