Meclis Canlı

23 Nisan Muğla’da Coşkuyla Kutlanacak


18.04.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çocuk Şenliği ve bir çok etkinlik ile kutlayacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Pazar günü saat 13.00’da Menteşe ilçesi Sosyo-Kültürel alanda düzenleyeceği Çocuk Şenliği etkinliğinde birçok eğlenceli, farklı oyunlar, yarışmalar ile çocukları bir araya getirecek ve 23 Nisan’ı coşkuyla kutlayacak. 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde geleneksel oyunların yanında, origami, dev jenga,, mini golf, balık tutma, minion devirme, zıp zıp, kaydırak gibi birbirinden farklı ve eğlenceli oyunlarla çocukları karşılayacak olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, çocuklara anlamlı ve çeşitli hediyelerde dağıtacak. 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde daha birçok farklı oyun ve  sürprizler katılımcıları bekliyor.

 İlker Başbuğ ile söyleşi

Muğla Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 26. Genelkurmay Başkanı (E.) Orgeneral İlker Başbuğ’u Muğlalı vatandaşlarla buluşturuyor. 23 Nisan Pazar günü saat 17.00’da Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’ndeki “Orta Doğu ve Türkiye” isimli söyleşide vatandaşlarla bir araya gelecek olan İlker Başbuğ, ayrıca imza günü de düzenleyecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada 23 Nisan etkinliklerine tüm vatandaşlar davet edildi.