Meclis Canlı

23 Nisan Kutlamaları Spor Etkinlikleriyle Sona Erdi


02.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Çocuk Şenliği kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen spor etkinlikleri Voleybol ve Hentbol Şenlikleriyle sona erdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği kutlamaları çerçevesinde düzenlenen spor etkinlikleri hafta sonuna kadar devam etti. 29 – 30 Nisan’da Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliklere 22 takım, 255 sporcu katıldı.

Düzenlenen voleybol ve hentbol turnuvaları renkli anlar ve heyecanlı maçlara sahne olurken, turnuvalar sonrasında hentbolda kızlar ve erkekler kategorisinde birinci Milas Belediye Spor, kızlar kategorisi ikincisi Fethiye Günlükbaşı İlköğretim Okulu, erkekler kategorisi ikincisi Teknoloji ve Kültür Koleji, kızlar ve erkekler kategorisi üçüncüsü Muğla Büyükşehir Belediyespor, kızlar kategorisi dördüncüsü Yalıkavak Belediyespor, erkekler kategorisi dördüncüsü ise Fethiye Günlükbaşı  İlköğretim Okulu oldu.

Voleybol maçları sonrasında ise minik kızlar kategorisinde birinci Yeşilmarmaris Spor Kulübü, ikinci Muğla Büyükşehir Belediyespor A, üçüncü Fethiye Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü A, dördüncü Marmaris Gençlik ve Spor Kulübü A takımı olurken, Minik Erkekler kategorisinde birinci Menteşe Belediye Spor Kulübü, ikinci Marmaris Gençlik ve Spor Kulübü A, üçüncü Marmaris Gençlik ve Spor Kulübü B takımı oldu.

Takımlar ve sporcular turnuvalar sonrasında düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.