2016 Barışın, Sevginin, Mutluluğun Yılı Olsun

30.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yeni bir yıla girilirken kutlama mesajı yayımladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün yeni yıl kutlama mesajında, Türkiye’de ve dünyada kalıcı barışların sağlanması gerektiğini, bütün toplumlarda sevginin, hoşgörünün, gülümsemenin karşılık beklemeden yaşanması gerektiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ülkemizde, sınırlarımızda, dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan olumsuz gelişmeler bütün vatandaşlarımızı derinden etkilemekte, yaşanılan bu savaş ortamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış, Dünya’da Barış” sözünün önemini ortaya koymaktadır. Kalıcı barışların sağlanması için bütün insanlar arasında hiçbir maliyeti olmayan sevgiyi, hoşgörüyü, gülümsemeyi arttırmalı, karşılıklı anlayış ve özveriyle birbirimizi dinlemeliyiz.” dedi.

2016 yılında barışın, sevginin, mutlulukların, özgürlüklerin artacağına inandığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 2015 yılında Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları hizmetlerin 2016 yılında da artarak devam edeceğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “2016 yılının, Atatürk ilke ve inkılaplarının temel alınacağı, demokrasinin amaç olarak tam anlamıyla işlediği, adaletin doğrunun ve gerçeğin yanında olacağı, fikir ve düşünce özgürlüklerinin cezalandırılmayacağı, hiçbir vatandaşın ötekileştirilmeden fırsat eşitliği içinde yaşadığı barışın ve mutluluğun yılı olacağına yürekten inanıyorum. Bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, herkesin sevdikleriyle sağlıklı, huzurlu bir yıl geçirmesini diliyorum.” dedi.