19 Mayıs, Tenis Turnuvası ile kutlandı

21.05.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Tenis Kulübü işbirliğiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası gerçekleştirildi.

16-19 Mayıs tarihlerinde Muğla Tenis Kulübünde Muğla, İzmir, Aydın, İstanbul ve Denizli ilinden kulüplerin ve ferdi sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen turnuva 19 Mayıs’ta yapılan ödül töreniyle sona erdi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı turnuvada, 1.Grup Kızlarda Öykü Sevinç birinci, Asya Günizi ikinci, 2.Grup Kızlarda Eda Türkoğlu birinci, Ece Nilsun Kaya ikinci olurken, 1.Grup Erkeklerde Ali Rıza Alper Yağız birinci, Nurettin Bostan ikinci, 2. Grup Erkeklerde Kaan Suda birinci. Mert Ege Çığ ikinci oldu.

Turnuvada, Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Köyceğiz Belediye Spor Kulübü, Muğla Tenis Kulübü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Kulübü, Dalama Tenis Kulübü, Aydın Tenis Kulübü, Aydın Engin Aslan Tenis Akademisi, Buca Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Pamukkale Tenis Kulübü, İstanbul Taç Spor Tenis Akademisi, İzmir Tenis İhtisas Kulübü, Karşıyaka Spor Kulübü,  İzmir Kültürpark Tenis Kulübü ve ferdi sporcular mücadele etti.

Turnuvaya katılan tüm sporculara katılım belgesi, anı madalyası, hakemlere teşekkür belgesi verilirken, dereceye giren birinci ve ikinci sporcuya madalya ve kupa verildi.