112’den İtfaiyeye Ziyaret

24.03.2016

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliğini ziyaret eden Karakaya, 112 Acil Çağrı Merkezine bağlanan kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve kurum yapıları hakkında İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl ve Grup Amirleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, acil çağrı numaralarının tek bir çatı altında toplandığına dikkat çekerek 112 Acil Çağrı Merkezine ilk bağlanan kurumun İtfaiye olduğunu söyledi. Çöl; “İl genelinde İtfaiye teşkilatı olarak tüm araçlarımızdaki 110 ibaresi bulunan logoları  artık 112 olarak değiştirdik. Vatandaşlarımızın bu konuda dikkatlerini çekmek ve farkındalık yaratmak için bu çalışmanın oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Erken ihbarın çok önemli olduğunu ve hayat kurtardığını vatandaşlarımız unutmamalı. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya’ya ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.