11. Uluslararası Fethiye Kültür Sanat Festivali başladı

10.05.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen 11. Uluslararası Fethiye Kültür Sanat Festivali 6 Mayıs’ta düzenlenen açılış töreniyle başladı.

6-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival kapsamında sergi, konferans, söyleşi, okullarda görsel sanat çalışmaları resim, seramik boyama ve heykel, kitap fuarı, konserler, kısa film ve röportaj yarışması, dans ve müzik gösterileri gibi birçok sanatsal aktivite sanatseverlerle buluşacak.

Yunus Nadi Kültür Sanat Günleri olarak başlayan ve son beş yıldır uluslararası düzeyde gerçekleştirilen 11. Uluslararası Fethiye Kültür Sanat Festivali’nin açılışı Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Resim sergisiyle açılışı yapılan festivalin ilk günü yapılan Yunus Nadi Röportaj Yarışmasında dereceye giren lise öğrencilerine ödülleri verildi.