100 Yaş Evi’nde Yazlık Sinema Günleri Devam Ediyor

23.07.2018

Her hafta farklı filmlerin vatandaşlarla buluşturulduğu Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde bu hafta Osmanlı Cumhuriyeti filminin gösterimi yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla oluşturularak geçtiğimiz Nisan ayında faaliyete başlayan Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde yazlık sinema günleri etkinlikleri devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu yazlık sinema günleri etkinliğinde bu hafta ‘Osmanlı Cumhuriyeti’ filminin gösterimi yapıldı. Her hafta yapılarak geleneksel hale getirilen yazlık sinema günleri etkinliklerine katılan vatandaşlar, bu tür etkinliklerin yapılmasının önemli olduğunu ve etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

100 Yaş Evi’nde gerçekleştirilen etkinlikte güzel bir akşam geçiren vatandaşlar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve personeline teşekkürlerini iletti.