Meclis Canlı

100 Yaş Evi’nde Kuşaklar Buluşuyor


26.07.2018

Hizmete açıldığı günden bu yana farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Nilüfer Caner 100 Yaş Evi, kuşaklar buluşuyor etkinliği kapsamında Almanya’dan gelen öğrenci gurubuna kapılarını açtı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla oluşturularak geçtiğimiz Nisan ayında faaliyete başlayan Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde kuşaklar buluşuyor etkinliği düzenlendi.

Almanya’nın Hagen, Düsseldorf ve Köln şehirlerinden Türkiye’ye gelen 14 kişilik öğrenci grubu ve 2 öğretmen, kuşaklar buluşuyor etkinliği kapsamında Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’ne ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında 100 Yaş Evi’ni gezen Alman öğrenci grubu, burada bulunan vatandaşlarla tercüman eşliğinde hem keyifli sohbetler gerçekleştirdiler, hem de yapılan hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

100 Yaş Evi’nde gerçekleştirilen kuşaklar buluşuyor etkinliğinde güzel bir gün geçiren Alman öğrenci grubu, sıcak karşılama ve misafirperverliklerinden dolayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve personellerine teşekkür ettiler.