Meclis Canlı

100 Yaş Evi Üyelerine Fethiye Gezisi


03.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla oluşturularak geçtiğimiz Nisan ayında faaliyete başlayan Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde kültür turları etkinlikleri başladı.

Kültür turları etkinlikleri kapsamında 100 Yaş Evi üyelerinin istek ve talepleri doğrultusunda Fethiye ilçesine gezi düzenlendi. İlk durak olarak Köyceğiz ilçesini gezen ve ardından Dalaman’da kısa bir mola veren 100 Yaş Evi üyeleri, buradan Fethiye ilçesine hareket ettiler. Geziye Fethiye ilçesinde devam eden üyeler, hem Ölüdeniz Mahallesi’nde denize girdiler, hem de Saklıkent’in doğal yapısının keyfini yaşadılar. Son olarak Tlos antik kentini ziyaret eden üyeler gezilerini tamamladılar.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen kültür turları etkinliklerinde güzel bir gün geçiren 100 Yaş Evi üyeleri, yaşlılara yönelik düzenlenen sosyal faaliyetlerin yapılmasına olanak sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.