100 Yaş Evi üyeleri 29 Ekim’de Cumhuriyet belgeseli izledi

31.10.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla oluşturularak geçtiğimiz Nisan ayında faaliyete başlayan Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde üye vatandaşlara, Cumhuriyetin ilanının 95. Yılına özel Cumhuriyet Belgeseli gösterimi yapıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 29 Ekim 1923’te Cumhuriyeti ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim Günü kutlanan Cumhuriyet Bayramı’nda Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde, üniversite öğrencileri ile bir araya gelen üyeler, Cumhuriyet dönemini konu alan belgeseli keyifle izledi.

Etkinlik sonunda 100 Yaş Evi üyeleri ve üniversite öğrencileri, Cumhuriyet Bayramına özel bir etkinliğin yapılmasına olanak sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkürlerini ilettiler.